Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

75. YIL MAH. LİSE CAD. NO 10 MEZİTLİ / MERSİN
Vizyon
Mevlana İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenleri olarak amacımız, bütün öğrencilerimize kendi evlatlarımız olarak yaklaşıp sevgi, saygı ve muhabbetle çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktır. Hedefimiz, öğrencilerimize doğru bilginin yanında olmazsa olmaz olan sevgi saygı, doğruluk, dürüstlük, anne ve babaya hürmet, kısacası güzel ahlakı verebilmektir. Geleceğin ahlaklı ve bilgili bireylerini yetiştirmek için çağın gerektirdiği bütün imkanları kullanarak bu hedefimize ulaşacağız.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek.
Ulaşım
OKULUMUZA DAVULTEPE İSTİKAMETİNE GİDEN HER TOPLU TAŞIMA ARACIYLA KOLAYCA ULAŞILABİLİR.
75. Yıl mah. Lise cad. No: 10 Mezitli / MERSİN
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 6 KM UZAKLIKTADIR.