Ekm

İmam Hatipli olmak; iyilikte bir adım önde olmaktır. Değerlerine bağlı kalmada, milletine ve mukaddesatına bilinçli bir şekilde sahip çıkmada, sevgi, saygı, merhamet, adalet, işini hakkıyla yapma, hoşgörüyle tüm insanlığı kucaklama gibi evrensel hassasiyetlerle yaşamada önder olmaktır. İmam Hatipli olmak konusunda öğrencilere video gösterimi yapılmıştır. Öğretmenlerimiz rehberliğinde pano hazırlanmıştır.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arasında yapılan kodlama etkinliklerine okulumuz öğrencileri de blok kodlama etkinlikleri yaparak katılmışlardır. Etkinlikler sonunda katılım belgelerini almışlardır.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı olağan aile birliği genel kurul toplantısı ve genel veli toplantısı 21.10.2023 Cumartesi günü saat 10.00 ' da okulumuz toplantı salonunda velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Ardından sınıflarımızda veli toplantılarımız yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde kitap fuarını gezmişlerdir.

Ekm

Teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Nuray Özen unutulmaya yüz tutmuş  filografi sanatini tanıtmış ve öğrencilerle uygulamalar yapmistir.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı olağan aile birliği genel kurul toplantısı ve genel veli toplantısı 21.10.2023 Cumartesi günü saat 10.00 ' da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Toplantıya belirtilen gün ve saaatte öğretmen ve velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

"Kültürün İziznde Mersin" projesi kapsamında sosyal bilgiler öğretmeni Selvinaz GÖKGÖZ URAL tarafından öğrencilere "Cennet Cehennem Orukları" tanıtıldı.

Okul Aile Birliği Eylül/2023 ayı gelir/ gider tablosu

Ekm

Okulumuzun da dahil olduğu "Kültürün İzinde Mersin" projesi kapsamında ekim ayı etkinliklerinden Kız Kalesi afişi düzenlenmiş, okulumuz sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde okul bahçesini temizlemişlerdir.

Ekm

Öğrenci ve velilerimize Yonelik Hedef LGS 2024 proje tanıtım broşürü hazırlanmıştır, veli ve öğrencilerimiz süreçte okulunuzda yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirilmiştir. Broşüre ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

Okulumuzda hedef LGS 2024 projesi uygulanmaktadır .Öğretmenlerimiz Akademik Takip Komisyonu toplantısını yapmış,çalışmalara başlamıştır.

Ekm

Değerler Eğitimi Kulübü Ekim Ayı teması "Nezakat, Saygı, Edep" Kulüp öğretmeni rehberliğinde öğrenciler kulüp panosunu hazırlamışlardır.

Ekm

Afet farkındalık eğitimi uygulamaları kapsamında "Deprem Tatbikatı" uygulaması yapıldı. Siren ya da alarm çaldığında öncelikle "çök-tutun-kapan" şeklinde uygulama yapılıp yaklaşık 30 sn. sonra sınıflar okul bahçesine tahliye edildi.

Ekm

Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz kodlama yapmaya başladılar.