hedeflgs2024

Nis

8.sinif öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından sınav kaygısı ve baş etme yöntemleri semineri düzenlendi.Nefes ve gevşeme egzersizleri yapıldı,sınıf panosu oluşturuldu.

Mrt

7.sinıf öğrencilerimize seneye girecekleri lgs sınavı okul rehberlik servisimiz tarafından anlatıldı.Hedef lgs projesi tanıtıldı.

Mrt

8.sınıf ögrencilerimize lise tanıtım gezisi düzenlendi.Öğrencilerimiz ilimizdeki proje imam hatip liselerini gezdiler

Mezitli Proje Erkek İmam Hatip Lisesi'ne tanitım gezisi düzenlendi.

Ara

8.sinıf öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından test çözme teknikleri semineri verilmiştir.

Ara

8.sınıf öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından zaman yönetimi semineri verilmiştir.

Ekm

Öğretmenlerimize hedef LGS 2024 proje koordinatörümüz Esra  tirsi tarafından tanıtım videosu izletildi, sunum yapıldi.

Ekm

Okulumuzda hedef LGS 2024 projesi uygulanmaktadır .Öğretmenlerimiz Akademik Takip Komisyonu toplantısını yapmış,çalışmalara başlamıştır.

Ekm

Öğrenci ve velilerimize Yonelik Hedef LGS 2024 proje tanıtım broşürü hazırlanmıştır, veli ve öğrencilerimiz süreçte okulunuzda yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirilmiştir. Broşüre ulaşmak için tıklayınız.