Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü için okulumuzda tören yapıldı.

Mrt

Değerler Eğitimi Hoş Geldin Ramazan panosu .

Mrt

8.sınıf ögrencilerimize lise tanıtım gezisi düzenlendi.Öğrencilerimiz ilimizdeki proje imam hatip liselerini gezdiler

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü okulumuz idaresi ve ingilizce zümresi tarafından hazırlanmış ve kutlanmıştır.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası sebebi ile okulumuza Yeşilay'dan öğreticiler gelerek öğrencilerimize; sağlıklı yaşam, madde ve teknoloji bağımlılığı  ile mücadele ve akran zorbalığı ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

Mrt

6 Mart saat 11.00'de okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Rehberlik servisimiz tarafından okul rehberlik panosu hazırlandi.

Mrt

Sınıf rehber ögretmeni  Belgin şimşek ve okul rehberlik servisi iş birliğiyle belirlenen kriterler tüm öğretmenlerimiz tarafından değerlendirelecek olup 18 Mart tarihinde seçilen ögrenci ödüllendirilecektir.

Mrt

4 Mart Obezite günü ile ilgili öğretmenlerimiz tarafından sınıflarımızda sunum yapılmış, velilerimizle bilgilendirici broşür paylaşılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimiz Değerler Eğitimi Kulübünün şubat ayı sabır konusu hakkında yaptığımız çalışma sonucunda öğrencilerimiz sabırla bitkilerini yetiştip ödüllerini aldılar.

Mrt

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında mart ayı afişi konusu Tarsus Kleopatra Kapısı.

Mrt

Okulumuzun 5A sınıfı öğrencisi Aysha Shefka, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 'nda ilçe  ikincisi olmuş, hepimizi gururlandırmıştır. mutlu etmiştir.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından yangın söndürme tatbikatı düzenlemiştir. Sınıflarda öğrencilre gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra okul tahliye edilmiş ve okul bahçesinde yangın söndürme sunumu yapılmıştır.

Şbt

Ögrencilerimizin arkadaşlık ilişkilerini geliştirmeye akran zorbalığıni önlemeye yönelik  okul rehber öğretmenlerimiz tarafından sinıf rehberlik etkinlikleri gerçekleştirilmiştir

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenlerinin yaptığı çalıştay konuları ve önerileri görsellerdedir.