Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında şubat ayı afişi konusu Muğdat Camii

Teknofest 2024 yarışmaları afişi

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni yapıldı. Not ortalaması en yüksek olan öğrencimiz 6-A sınıfından Ece YILMAZ ödülünü aldı. Masa Tenisinde derece yapan öğrenciler de ödüllerini aldılar. Okulumzda çalışan güvenlik görevlisi Zübeyde KARA ve temizlik görevlisi Emine ÖZKUR da hizmetlerinden ötürü belgelrini aldılar.

Ock

Bakanlığımızın Faaliyet Haftası etkinliği gereği Mezitli Gençlik Merkezi gezimizi gerçekleştirdik. Koordinatörümüz Abdulkadir Koçer, ilçe Müftülügü vazimiz Ömer Güzel Bey'e okulumuz dib görevlisi Bahtiyar Kekik Bey'e teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem karne haftasında Öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler.

Ock

Pençe Kilit bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi anmak ve aziz şehitlerimize olan minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla düzenlenen bayrak törenimize katılımlarınızdan onur duyarız.

Ock

Ögrencilerimize Emniyet genel müdürlüğünün "siberay " projesi kapsamında siber suçlarla mücadele biriminin hazırlamiş olduğu siber zorbalık konulu eğitim videosu izletilmiştir.

Ock

Sınıflarımızda öğrencilerimize EBA üzerinden "Buğday Tanesi" filmi izletilmiştir.

Ock

Okulumuz sınıfları artık daha güvenli; Okulumuzda "iş güvenliği" kapsamında "öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin CAN GÜVENLİĞİ"  İÇİN sınıflarımızda bulunan pencerelere "Korkuluklar" monte edilmiştir.

Ock

Yabancı uyruklu öğrencilerimizin velilerine yönelik piktes projesi kapsamında aile bilgilendirme toplantısı yapıldi.Tanitım broşürleri velilerimize dağıltı.

Ock

Okulumuzun da dahil olduğu "Kültürün İzinde Mersin" projesi kapsamında Ocak ayı etkinliklerinden Kanlıdivane ören yeri afişi düzenlenmiş, okulumuz sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır.

Ock

3 Ocak Mersin'in düşman işgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlu Olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Fazilet DURMUŞ, Mersin Eğitim Gündemi ile Yeni Başkent TV'de canlı yayında olacak.

️ 3 Ocak

meb.ai/UsaP8mv

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü aralık ayı etkinliği "çocuk oyunları araştırması" ödülleri öğrencilere verildi.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.