Mrt

Okulumuzun 5A sınıfı öğrencisi Aysha Shefka, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 'nda ilçe  ikincisi olmuş, hepimizi gururlandırmıştır. mutlu etmiştir.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından yangın söndürme tatbikatı düzenlemiştir. Sınıflarda öğrencilre gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra okul tahliye edilmiş ve okul bahçesinde yangın söndürme sunumu yapılmıştır.

Şbt

Ögrencilerimizin arkadaşlık ilişkilerini geliştirmeye akran zorbalığıni önlemeye yönelik  okul rehber öğretmenlerimiz tarafından sinıf rehberlik etkinlikleri gerçekleştirilmiştir

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenlerinin yaptığı çalıştay konuları ve önerileri görsellerdedir.

Değerler Eğitimi Kulübü şubat ayı sabır konulu pano

Şbt

Sınıflarımızda öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları Tanıtımı yapıldı.

Şbt

T3 Vakfı Mersin İl Temsilcisi/Sorumlusu Ahmet BOZDOĞAN tarafından okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerine TEKNOFEST yarışması ve Projeleri hakkında sunum, bilgilendirme semineri yapmıştır. Kendilerine okulumuz adına şükranlarımızı sunarız.

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında şubat ayı afişi konusu Muğdat Camii

Teknofest 2024 yarışmaları afişi

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni yapıldı. Not ortalaması en yüksek olan öğrencimiz 6-A sınıfından Ece YILMAZ ödülünü aldı. Masa Tenisinde derece yapan öğrenciler de ödüllerini aldılar. Okulumzda çalışan güvenlik görevlisi Zübeyde KARA ve temizlik görevlisi Emine ÖZKUR da hizmetlerinden ötürü belgelrini aldılar.

Ock

Bakanlığımızın Faaliyet Haftası etkinliği gereği Mezitli Gençlik Merkezi gezimizi gerçekleştirdik. Koordinatörümüz Abdulkadir Koçer, ilçe Müftülügü vazimiz Ömer Güzel Bey'e okulumuz dib görevlisi Bahtiyar Kekik Bey'e teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem karne haftasında Öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler.

Ock

Pençe Kilit bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi anmak ve aziz şehitlerimize olan minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla düzenlenen bayrak törenimize katılımlarınızdan onur duyarız.

Ock

Ögrencilerimize Emniyet genel müdürlüğünün "siberay " projesi kapsamında siber suçlarla mücadele biriminin hazırlamiş olduğu siber zorbalık konulu eğitim videosu izletilmiştir.

Ock

Sınıflarımızda öğrencilerimize EBA üzerinden "Buğday Tanesi" filmi izletilmiştir.