Ekm

Okulumuzda hedef LGS 2024 projesi uygulanmaktadır .Öğretmenlerimiz Akademik Takip Komisyonu toplantısını yapmış,çalışmalara başlamıştır.

Ekm

Değerler Eğitimi Kulübü Ekim Ayı teması "Nezakat, Saygı, Edep" Kulüp öğretmeni rehberliğinde öğrenciler kulüp panosunu hazırlamışlardır.

Ekm

Afet farkındalık eğitimi uygulamaları kapsamında "Deprem Tatbikatı" uygulaması yapıldı. Siren ya da alarm çaldığında öncelikle "çök-tutun-kapan" şeklinde uygulama yapılıp yaklaşık 30 sn. sonra sınıflar okul bahçesine tahliye edildi.

Ekm

Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz kodlama yapmaya başladılar.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılında, okulumuzde şiir ve resim yarışmaları yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrenciler çalışmalarını türkçe ve görsel sanatlar öğretmenlerine teslim edebilirler. Son katılım tarihi 23.10.2023. Dereceye giren öğrencilere sürpriz ödüller verilecektir.

Ekm

Sağlıklı Besleniyorum Hareket Ediyorum konusu ile ilgili pano hazırlanmıştır.

Ekm

DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜ  Fedakarlık- Cömertlik  konusunda pano hazırlamış ve ayın öğrencisi seçilmiştir. Ayın öğrencisine ödülü verilmiştir.

Ekm

Sağlıklı Besleniyorum Hareket Ediyorum başlığı altında Beden Eğitimi Öğretmenimiz rehberliğinde, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sabah sporu yapmışlardır.

Ekm

Sağlıklı Besleniyorum Hareket Ediyorum başlığı altında öğrencilerimize "Okul çağı çocuklarda beslenme" konulu sunum yapılmıştır.

Eyl

Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)'in Dünya'yı şereflendirdiği gün olan "Mevlid Kandili" okulumuz öğrencileri tarafından sunulan programla kutlandı. Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlamış daha sonra şiir, ilahi gösterileriyle devam etmiştir.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı.

Eyl

Dünya İlkyardım Günü konu hakkında öğrencilere sunum ile anlatım yaparak ve ilgili video, animasyonlar izleterek gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okullarımızın açıldığı ilk haftayı, İlköğretim Haftası olarak kutluyoruz. Şu anda hepiniz, yeni bir öğretim yılına başlamış olmanın coşkusu içindeyiz. Kavuştuğumuz okulumuz, öğretmenimiz ve arkadaşlarınız, hepimizi sevince boğdu. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla bir an önce tanışmayı arzuluyoruz. Okul bizim ikinci evimizdir. Beraber yaşamayı, sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı burada öğreniyoruz. Öğrendiğimiz bilgiler yanında, oynadığımız oyunlar ve söylediğimiz şarkılarla hoşça vakit geçiriyor, ortak sevinçler paylaşıyoruz.