May

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri eşliğinde Mezitli Mescidi Aksa Camii’ni ziyaret ettiler.

May

Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam konusu başlığı altında Eba platformundan öğrencilere ilgili videolar izletilmiştir. Soru cevap ve anlatım yöntemleri kullanılmıştır.

May

Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Eba platformundan öğrencilere ilgili videolar izletilmiştir. Soru cevap ve anlatım yapılmıştır.

May

Kültürün izinde Mersin Projesi kapsamında mayıs ayı afişimiz Alahan Manastırı konulu. Daha fazla bilgi için https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/mersin/gezilecekyer/alahan-manastiri adresine bakabilirsiniz.

Nis

8.sinif öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından sınav kaygısı ve baş etme yöntemleri semineri düzenlendi.Nefes ve gevşeme egzersizleri yapıldı,sınıf panosu oluşturuldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında yapılan bireysel oyunlarda derece yapan öğrencilere madalyaları verildi.

Nis

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi' ni gezerek öğrendiler.

Nis

Olumsuz ve zorlayıcı akran davranışlarını önlemek için okul rehber öğretmenlerimiz tarafından  aktif çalısmalar yapılmıstır .Duygu kontrolü sınıf rehberlik etkinliği  yapılmiş,duygu kartları oyunu oynanmıstır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Nis

Vatan ve kahramanlık konulu söyleşimizde güneydoğu gazimizi ağırladık.

Nis

Okulumuz 7. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi' ni gezerek öğrendiler.

Nis

Okulumuz mezunlarından, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde okuyan öğrencimiz Enes ERDOĞAN, 7 ve 8 .sınıf ögrencilerimizle buluştu. Sınavlara hazırlık süreci, eğitim hayatı ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.

Nis

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi' ni gezerek öğrendiler.

Nis

Okulumuz 5. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi' ni gezerek öğrendiler.

Kültürün izinde Mersin Projesi kapsamında nisan ayı afişi